Skraidymo menas. II dalis

Mylėdami save, stiprėjate. Kreipkitės į draugus ir priimkite jų pagalbą. Prašydami pagalbos, jūs iš tikrųjų esate stiprūs. Daugelis išmoko būti pasitikintys ir patenkinti savimi - jūs negalite prašyti pagalbos, nes to neleidžia jūsų ego. Pripažinkite, kad negalite visko padaryti patys, ir priimkite draugų pagalbą.

Mylėkite savo neigiamybes. Mes visi esame Dievo kūrybos dalis. Protas, sukūręs mus, nepyksta, kai klystame, nepradeda mūsų neapkęsti. Šis Protas žino, kad darome geriausia, ką galime, ir myli visus savo kūrinius. Mes taip pat galime mylėti savuosius. Nesvarbu, kokioje blogoje situacijoje dabar esate, tam yra paaiškinamos priežastys. Kartais žmonės, sergantys vėžiu ar kitomis sunkiomis ligomis, savo gyvenime sunkiai ištaria "ne" autoritetingiems asmenims. Pasąmonėje tai reikštų didesnės negalios sukūrimą. Viena moteris, kuri vos supratusi, jog kūrė ligą, negalėdama atmesti tėvo reikalavimų, iš karto nusprendė gyventi tik dėl savęs. Ji pradėjo jam sakyti "ne". Pradžioje buvo sunku, bet ji toliau laikėsi savo nuostatos ir buvo sužavėta, supratusi jog sveiksta.

Pasirūpinkite savo kūnu. Galvokite apie jį, kaip apie nuostabų namą, kuriame valandėlei apsigyvenote. Ar jūs rūpinatės savo namu ir jį mylite, ar ne? Stebėkite, ką dedate į savo kūną. Piktnaudžiavimas narkotikais ir alkoholiu labai paplitęs, nes tai populiariausias būdas pabėgti nuo tikrovės. Jei esate priklausomas nuo narkotikų, nereiškia, kad esate blogas žmogus; reiškia, kad neradote kito kelio patenkinti savo reikmes. Besaikis rajumas yra dar vienas būdas paslėpti savo meilę. Tai - meilės sau aktas - suprasti ką dedame į burną ir kaip tai mus veikia. Pradėkite stebėti, kas jums suteikia energijos, o kas ją išeikvoja. Raskite patinkantį pratimą, kurį būtų malonu daryti. Labai dažnai jūsų kūne atsiranda kliūtys, kurios sukuriamos, remiantis kitų žmonių nuomone. Jei norite pasikeisti, turite sau atleisti ir nustoti krauti pyktį bei pagiežą į savo kūną.

Darbas su veidrodžiu. Kalbant prieš veidrodį, lengviau surasti problemos, trukdančios mylėti save, priežastį. Ryte pažvelgusi į veidrodį, mėgstu sakyti: "Aš tave myliu. Kuo galiu tau pagelbėti šiandien ? Kaip galiu padaryti tave laiminga?" Įsiklausykite į vidinį balsą ir pradėkite sekti tuo, ką girdite. Įpratę save barti, iš pradžių galite negauti jokios žinios, nes nežinote, kaip atsakyti malonia, mylinčia mintimi. Jei per dieną atsitinka kažkas nemalonaus, prieikite prie veidrodžio ir pasakykite: "Kiekvienu atveju aš tave myliu". Įvykiai ateina ir praeina, tačiau meilė, kurią jaučiate sau, yra ištikima. Tai svarbiausias privalumas, kokį turite gyvenime. Veidrodyje galite atleisti: sau ir kitiems. Galite kalbėti su kitu žmogumi, su kuriuo bijote kalbėtis akis į akį. Galite išspręsti senas problemas su tėvais, viršininku, vaikais, mylimaisiais. Galite pasakyti viską, ko nedrįsote pasakyti anksčiau, o baigdami paprašykite meilės ir pritarimo, nes būtent to jūs norite.

Pagaliau mylėkite save dabar, nelaukite, kol jūs to nusipelnysite. Nepasitenkinimas savimi yra įprotis. Jei galite būti patenkinti savimi jau dabar, jei galite save mylėti ir sau pritarti, tada atėjus į gyvenimą gėriui, galėsite juo džiaugtis. Kartą išmokę mylėti save, galite mylėti ir kitus žmones. Negalime pakeisti kitų žmonių, palikime juos ramybėje. Mes išeikvojame daug energijos, stengdamiesi juos pakeisti. Jei panaudosime bent pusę tos energijos sau, aplinkiniai pamatys permainą ir reaguos į mus kitaip.

Negalite nugyventi gyvenimo kito galva. Savas pamokas turite išmokti patys. Viskas ką galite padaryti, tai pradėti gerbti ir mylėti save, kad kiti pasektų jūsų pavyzdžiu.

Besąlyginė meilė yra tikslas, kurio atėjome siekti. Ji prasideda nuo meilės sau. Jūs nesate čia, kad pamalonintumėte kitus žmones ar gyventumėt pagal juos. Galite gyventi tik pagal savo būdą ir žengti savuoju keliu. Atėjote, kad išpildytumėte save ir išreikštumėte meilę. Esate čia, kad išmoktumėte užjausti ir suprasti. Vienintelis dalykas, kurį galima pasiimti, iškeliaujant iš šios planetos, - tai sugebėjimas mylėti!

Komentarai

Populiarūs įrašai